Samenwerken met SPN Travel

Benieuwd naar de samenwerkingsmogelijkheden met SPN Travel? Via onze platformen bereik je eenvoudig groepen mensen met een gerichte interesse in Noorwegen. Bij ons is iedere samenwerking maatwerk, zodat het optimale bereik voor je wordt gerealiseerd. Bij de samenwerkingen kijken wij wel altijd of de gepromote product of dienst bij onze platformen aansluit.
 

Bereik een specifieke doelgroep

Via de platformen van SPN Travel kan een hele specifieke doelgroep worden bereikt, namelijk mensen die op reis willen naar Noorwegen. Zij komen op de platformen voor inspiratie voor bestemmingen en bezienswaardigheden of zijn juist door een gerichte zoekopdracht in een zoekmachine op een platformen van ons gekomen. In beide gevallen is er gerichte interesse en zijn er interessante mogelijkheden om onze bezoekers te bereiken met jouw boodschap.
SPN Travel heeft een groot aantal Nederlandstalige platformen en ook verschillende Engelstalige platformen.
 

Mogelijkheden

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken welke mogelijkheden en platformen het beste bij jouw boodschap passen. Zo is het onder andere mogelijk om een advertorial te plaatsen, gastblog, linkbuilding in te zetten of een advertentie te plaatsen. Dit kan zowel op al onze platformen, als op geselecteerde reisplatformen, zo kan jouw boodschap bij een nog gerichtere doelgroep onder de aandacht worden gebracht.
Ook is het mogelijk om binnen een samenwerking content in opdracht te maken, waarbij we content voor jouw eigen gebruik produceren.
 

Persreis / blogbezoek

Wil je graag een bestemming in Noorwegen of ander Scandinavisch land bij ons onder de aandacht brengen? Wij staan ook open voor uitnodigingen voor persreizen, waarbij ons team dan een bestemming bezoekt en hierover één of meerdere artikelen schrijft. Vooraf wordt besproken welke content er gemaakt zal worden en via welk platform (of platformen) dit verspreid wordt.
 

Nog meer reizigers bereiken

SPN Travel is gespecialiseerd in reiscontent over Noorwegen. Onze passie voor reizen brengt ons natuurlijk ook in andere landen, al onze andere reisplatformen zijn onderdeel van zusterbedrijf BTA Media. Het is mogelijk om een samenwerking op te zetten met zowel platformen van SPN Travel als van BTA Media, zo kan je jouw boodschap bij een breder publiek onder de aandacht brengen. Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden!