Maak kennis met SPN Travel

Als je eenmaal het reisvirus te pakken hebt, laat het je niet meer los. Je wil meer ontdekken! Ook het team van SPN Travel heeft dit (positieve!) virus te pakken en is helemaal weg van Noorwegen.
 

Liefde voor Noorwegen

De basis voor SPN Travel werd een aantal jaren geleden gelegd. Het afronden van een marketingopleiding werd feestelijk afgesloten met het maken van een roadtrip door Scandinavië. De auto werd volgepakt met onder andere een tent, slaapzak en eten, waarna het avontuur kon beginnen. Tijdens de rondreis door Denemarken, Zweden en Noorwegen was het vooral Noorwegen die een onvergetelijke indruk maakte. Van grote steden als Oslo en Trondheim, tot bijzondere wegen als de Trollstigen en Atlantic Road. En hoogtepunten als de Geirangerfjord, Poolcirkel en Preikestolen niet te vergeten! Noorwegen is een ontzettend afwisselend land, dat je keer op keer weet te verrassen. Het ene moment rij je bij het eeuwenoude dorp Laerdal, het andere moment rij je vlakbij over de Aurlandsfjellet en stap je uit in de sneeuw (in hartje zomer!).

De passie voor Noorwegen was geboren en bleef jarenlang sluimeren. Er werd gedroomd van nieuwe reizen en er werd volop onderzoek gedaan naar andere bezienswaardigheden in Noorwegen. Het werd tijd om de kennis en ervaring met marketing te combineren met de passie voor Noorwegen, SPN Travel werd geboren.
 

SPN Travel: inspireren en informeren

SPN Travel heeft als doel mensen enthousiast te maken voor een reis naar en door Noorwegen en hen te voorzien van goede informatie over bezienswaardigheden in het land. Hiervoor zijn tientallen reisplatformen opgezet, ieder met een eigen doel. Zo is Norways opgezet als inspiratieplatform voor het maken van een roadtrip door Noorwegen. Platformen als Aurlandsfjellet, Flamsbana en Vigeland zijn er juist om mensen te helpen tijdens het plannen van hun rondreis en te voorzien van allerlei handige informatie over de desbetreffende bezienswaardigheden. Voor iedere Noorwegenreiziger heeft SPN Travel de juiste content.

Inmiddels heeft SPN Travel tientallen platformen over Noorwegen gelanceerd en zoals iedere Noorwegenliefhebber weet: Noorwegen heeft heel veel te bieden! De komende tijd zullen er ook nog een heel aantal platformen volgen.

Voor de reisplatformen staat SPN Travel open voor samenwerkingen, mits dit bij de platformen past. Tot de mogelijkheden behoren onder andere advertenties, advertorials, linkbuilding en e-mailmarketing.